Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Με το «καλημέρα» patch για το StarCraft II

Πολλά έχουμε διαβάσει για την νέα μορφή του Battle.net. Ακόμη περισσότερα έχουμε διαβάσει για το StarCraft II, το παιχνίδι που στην ουσία θα εγκαινιάσει το αναβαθμισμένο δίκτυο και τις υπηρεσίες του. Φαίνεται όμως ότι το Battle.net δεν θα είναι έτοιμο μέχρι την στιγμή που το παιχνίδι, που προορίζεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του καλοκαιριού, θα μπει στην παραγωγή. Αυτό παραδέχεται και ο lead designer, Dustin Browder, ο οποίος δηλώνει ότι οι σχεδιαστές και προγραμματιστές θα συνεχίσουν να δουλεύουν στο Battle.net μέχρι την τελευταία στιγμή (...που το παιχνίδι θα φτάνει στα ράφια) και πως το StarCraft II θα χρειάζεται patch απ’ την στιγμή που θα το βγάλουμε από το κουτί. Μικρό το κακό, βέβαια, αφού έτσι και αλλιώς το παιχνίδι θα απαιτεί σύνδεση με το ίντερνετ και το Battle.net ακόμη και για να παίξουμε την single player campaign. Αρκεί το patch να μην είναι κάνα giga – δεν μας έφτανε η προσμονή τόσους μήνες, αλλά να το έχεις μπροστά σου και να μην μπορείς να παίξεις παρά να περιμένεις να κατέβει τόσο μεγάλο αρχείο με το χαμό που θα γίνεται με τα downloads τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας… έ, χαρακίρι πια!

Πηγή byteme.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πετάξτε τις κασέτες VHS μια για πάντα

Δεν είναι λίγοι οι χρήστες που διαθέτουν μια μεγάλη συλλογή από βιντεοκασέτες, οι οποίες σκονίζονται σε κάποιο ράφι. Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε πώς να τις μετατρέψετε σε DVD και να διατηρήσετε για πολύ καιρό αναλλοίωτο το περιεχόμενό τους.
Aν επισκέπτεστε συχνά τα βίντεο κλαμπ της γειτονιάς σας, θα έχετε παρατηρήσει ότι οι βιντεοκασέτες που μέχρι πριν από μερικά χρόνια κατέκλυζαν τα ράφια, σήμερα ολοένα και σπανίζουν. Το οικιακό βίντεο VHS βρίσκεται πλέον κλεισμένο σε κάποιο ντουλάπι και τη θέση του στο σαλόνι έχει κατακτήσει επάξια εδώ και αρκετά χρόνια το επιτραπέζιο DVD player. Λέμε επάξια, καθώς ως γνωστόν το DVD προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τον "αναλογικό" πρόγονό του.

Μερικά από αυτά είναι η σαφώς καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου, καθώς και το γεγονός ότι τα δισκάκια DVD είναι πολύ πιο ανθεκτικά στο χρόνο σε σχέση με τις βιντεοκασέτες.

Το βίντεο VHS χρησιμοποιήθηκε όμως -περισσότερο από μια δεκαετία- όχι μόνο για να βλέπουμε ταινίες, αλλά και γι…

Ρητά για γυναίκες...

Όταν κάποιος σου κλέβει τη γυναίκα, δεν υπάρχει καλύτερη εκδίκηση από το
να τον αφήσεις να την κρατήσει», Sacha Guitry

Εξοντώστε το HDCP!!!

Άλλος ένας τρόπος για να ξεφορτωθείτε το HDCP με το XBOX 360 HD-DVD DRIVE σας.

Όπως ίσως γνωρίζετε το πρωτόκολλο ασφαλείας HDCP (high bandwidth digital content protection) αναπτύχθηκε με σκοπό την προστασία του video High Definition λές και κινδύνευε από κάποιον τρομερό, αιμοσταγή εχθρό. Προκειμένου να παίξει μια ταινία Blu – ray ή HD-DVD, θα πρέπει τόσο το Hardware όσο και το Software να είναι πλήρως συμβατά με το HDCP. Με άλλα λόγια, εκτός απο το πρόγραμμα αναπαραγωγής του βίντεο HD, πρέπει η κάρτα γραφικών και οθόνη να είναι συμβατές με το HDCP. Ακόμα και σήμερα όμως το HDCP δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί ευρέως, με αποτέλεσμα πολλές κάρτες γραφικών και οθίνες να μην το υποστηρίζουν (κυρίως γιατί οι κατασκευαστές τους θέλουν να κρατήσουν το κόστος χαμηλά). Αν οποιοσδήποτε κρίκος της αλυσίδας στην αναπαραγωγή δίσκων HD δεν πληροί τις προδιαγραφές HDCP (software, κάρτα γραφικών και οθόνη), η ταινία δε πρόκειται να παίξει στο PC μας. Και καλά το software δεν αποτελεί εμπόδιο, αφού τ…