Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Βγάλτε Screenshots από Video

Θα χρειαστείτε 2 πράγματα:

1. Το πρόγραμμα ImageGrabberII
2. Και έναν free image host(πχ tinypic)

Αφου κάνετε εγκατάσταση το ImageGrabber ανοίγετε το πρόγραμμα. Επιλέξτε το αρχείο video από το οποίο θέλετε να βγάλετε screenshots.

Πατήστε το κουμπί με το εικονίδιο:


Θα εμφανιστεί το παρακάτω παράθυρο



 Βάλτε τον αριθμό των εικόνων που θέλετε να βγάλετε.




Πατήστε ΟΚ και το πρόγραμμα αυτόματα θα "τρέξει" την ταινία και θα βγάλει τα screenshots τα οποία θα εμφανιστούν κάτω από την ταινία.


*Με δεξί κλίκ μπορείτε να διαγράψετε κάποια εικόνα

*Με αριστερό κλίκ μπορείτε να τοποθετήσετε την επιλεγμένη εικόνα σε όποιο σημείο θέλετε.

Τα settings του ImageGrabber

















Layout: Καλό είναι η εικόνα να είναι μικρότερη από το κανονικό μέγεθος του video.

Style: Λεπτομέρειες όπως το background χρώμα για την εικόνα σας.

Info: Προσθέστε την ώρα που πάρθηκε  η κάθε εικόνα.

JPEG: Ρυθμίστε την ποιότητα της εικόνας και το μέγεθος που θα έχει.

Details: Προσθέστε στατιστικά σχετικά με το video.

Πατήστε save και έχετε το screenshot σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πετάξτε τις κασέτες VHS μια για πάντα

Δεν είναι λίγοι οι χρήστες που διαθέτουν μια μεγάλη συλλογή από βιντεοκασέτες, οι οποίες σκονίζονται σε κάποιο ράφι. Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε πώς να τις μετατρέψετε σε DVD και να διατηρήσετε για πολύ καιρό αναλλοίωτο το περιεχόμενό τους.
Aν επισκέπτεστε συχνά τα βίντεο κλαμπ της γειτονιάς σας, θα έχετε παρατηρήσει ότι οι βιντεοκασέτες που μέχρι πριν από μερικά χρόνια κατέκλυζαν τα ράφια, σήμερα ολοένα και σπανίζουν. Το οικιακό βίντεο VHS βρίσκεται πλέον κλεισμένο σε κάποιο ντουλάπι και τη θέση του στο σαλόνι έχει κατακτήσει επάξια εδώ και αρκετά χρόνια το επιτραπέζιο DVD player. Λέμε επάξια, καθώς ως γνωστόν το DVD προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τον "αναλογικό" πρόγονό του.

Μερικά από αυτά είναι η σαφώς καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου, καθώς και το γεγονός ότι τα δισκάκια DVD είναι πολύ πιο ανθεκτικά στο χρόνο σε σχέση με τις βιντεοκασέτες.

Το βίντεο VHS χρησιμοποιήθηκε όμως -περισσότερο από μια δεκαετία- όχι μόνο για να βλέπουμε ταινίες, αλλά και γι…

Ρητά για γυναίκες...

Όταν κάποιος σου κλέβει τη γυναίκα, δεν υπάρχει καλύτερη εκδίκηση από το
να τον αφήσεις να την κρατήσει», Sacha Guitry

Εξοντώστε το HDCP!!!

Άλλος ένας τρόπος για να ξεφορτωθείτε το HDCP με το XBOX 360 HD-DVD DRIVE σας.

Όπως ίσως γνωρίζετε το πρωτόκολλο ασφαλείας HDCP (high bandwidth digital content protection) αναπτύχθηκε με σκοπό την προστασία του video High Definition λές και κινδύνευε από κάποιον τρομερό, αιμοσταγή εχθρό. Προκειμένου να παίξει μια ταινία Blu – ray ή HD-DVD, θα πρέπει τόσο το Hardware όσο και το Software να είναι πλήρως συμβατά με το HDCP. Με άλλα λόγια, εκτός απο το πρόγραμμα αναπαραγωγής του βίντεο HD, πρέπει η κάρτα γραφικών και οθόνη να είναι συμβατές με το HDCP. Ακόμα και σήμερα όμως το HDCP δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί ευρέως, με αποτέλεσμα πολλές κάρτες γραφικών και οθίνες να μην το υποστηρίζουν (κυρίως γιατί οι κατασκευαστές τους θέλουν να κρατήσουν το κόστος χαμηλά). Αν οποιοσδήποτε κρίκος της αλυσίδας στην αναπαραγωγή δίσκων HD δεν πληροί τις προδιαγραφές HDCP (software, κάρτα γραφικών και οθόνη), η ταινία δε πρόκειται να παίξει στο PC μας. Και καλά το software δεν αποτελεί εμπόδιο, αφού τ…