Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πως χωρίζετε ανάλογα με το ζώδιό σας...

Μήπως βρίσκεστε σε αυτό το κρίσιμο σημείο που η σχέση σας αρχίζει να παίρνει τον κατήφορο;
Μήπως διαισθάνεστε πως το τέλος είναι κοντά και απλά περιμένετε την τελική επιβεβαίωση από τον σύντροφο ή την σύντροφο σας;
Το μόνο που χρειαζόμαστε για να ξεδιπλώσουμε το ταλέντο μας, είναι το ζώδιο του (ή της), έτσι ώστε να σας περιγράψουμε πως και με ποιο τρόπο θα τελειώσετε. Ίσως να δυσκολεύεστε να το πιστέψετε , μα είναι αλήθεια πως το κάθε ζώδιο έχει την τάση να συμπεριφέρεται με συγκεκριμένους τρόπους σε αυτές στις κρίσιμες τελευταίες στιγμές μιας σχέσης...
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν το σημερινό μας εκπαιδευτικό άρθρο!


ΚΡΙΟΣ

Αν ο σύντροφος ή η σύντροφος σας ανήκει στο ζώδιο του Κριού, τότε εύκολα θα το νιώσετε όταν το τέλος θα πλησιάζει. Οι ρομαντικές φλογερές βραδιές κάτω απ' τα αστέρια θα ανήκουν εδώ και καιρό στο παρελθόν. Θα σας μιλήσει όμως ευθέως και αυτό ίσως σας πικράνει λιγάκι. Να ξέρετε όμως πως αν φτάσει σε αυτό το σημείο, τότε η απόφαση έχει ήδη παρθεί και οποιαδήποτε προσπάθεια σας για επανασύνδεση θα είναι απλά μάταια!

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος διακρίνετε για την μεγάλη αντοχή του. Ακόμη και σε θέματα σχέσεων, δεν θα δυσκολευτούμε να διακρίνουμε αυτό το χαρακτηριστικό στη συμπεριφορά του. Ένας Ταύρος, δεν χαλάει τις σχέσεις του συχνά, αλλά προτιμά να τις διατηρεί όσο το δυνατό περισσότερο, ακόμη και όταν για αυτόν δεν έχουν πλέον καμία ουσία. Φυσικά αυτό δεν είναι απαραίτητα θετικό γεγονός, αφού την ίδια στιγμή ταυτόχρονα το ματάκι του θα παίζει δεξιά και αριστερά. Παρά να σας χωρίσει, θα προτιμήσει να σας εγκλωβίσει σε μια «φυλακή», έτσι ώστε να σας έχει αποκλειστικά για πάρτι του.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένας Δίδυμος δεν είναι ιδιαίτερα ερωτικός χαρακτήρας. Ακόμη και όταν δηλώνει 100% ερωτευμένος, τα αισθήματα του δεν μπορούν να διακριθούν με τόση ευκολία. Αυτό ίσως σας βάλει σε μπελάδες, αφού δεν θα μπορέσετε να καταλάβετε με ευκολία τα σημάδια κατάρρευσης της σχέσης σας. Η αστρολογική επιστήμη σηκώνει τα χέρια της ψηλά απέναντι σε ένα δίδυμο. Όντας όμως εκ φύσεως πονηρός, μάλλον θα είχατε ήδη κερατάκια από τότε που ακόμη πιστεύατε πως ήταν πολύ ερωτευμένος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο υπερευαίσθητος Καρκίνος αυτές τις τελευταίες στιγμές μιας σχέσης, θα είναι αρκετά συμπονετικός μαζί σας. Θα σας μιλήσει ευθέως για το θέμα που τον απασχολεί και για τη σχέση σας που φαίνεται να καταρρέει. Σε αυτό το σημείο, υπάρχει ακόμη μια μικρή ελπίδα για να αναστήσετε τη σχέση σας μέσα απ' τις στάχτες της. Αν όμως δεν πάτε με τα νερά του και δεν καλύψετε τις ανησυχίες που θα σας εκφράσει, τότε μόλις πετάξατε για πάντα την τελευταία σας ευκαιρία.

ΛΕΩΝ
Η μεγαλοψυχία του Λέοντα θα τον κάνει να επιμένει σε μια σχέση που φαινόταν τελειωμένη. Θα προσπαθήσει να αγνοήσει τα προβλήματα που υπάρχουν για να συνεχίσει να είναι μαζί σας. Όμως δεν θα το συζητήσει, ούτε θα περιμένει από εσάς την πρώτη κίνηση. Θα αναλάβει δράση και θα δείξει αρκετό και πιο έντονο ενδιαφέρον για εσάς. Αν διακρίνετε μια τέτοια αλλαγή στη συμπεριφορά του, τότε πρέπει να λάβετε το μήνυμα πως θέλει να προσπαθήσετε και εσείς περισσότερο. Αν δεν το κάνετε, μετά από λίγο θα τα παρατήσει οριστικά και αυτός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένας Παρθένος, στα τελευταία στάδια μιας σχέσης θα κλειστεί στον εαυτό του. Θα περάσει ένα στάδιο μελαγχολίας στην οποία όμως δεν θα σας εκφράζει τους προβληματισμούς του αλλά θα τους ορίζει ως κάτι αόριστο ή άγνωστο. Θα σας αποφεύγει και θα προτιμάει να μένει κλεισμένος στο σπίτι. Όταν αποφασίσει να επιστρέψει ξανά στη ζωή, τότε να ξέρετε πως έχει ήδη βρει κάτι καλύτερο που του κέντρισε το ενδιαφέρον!

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός είναι αρκετά αναποφάσιστος. Θα τον βλέπετε συχνά να αναπολεί και να διερωτάται αν σας θέλει ή όχι. Προς το τέλος μιας σχέσης θα τον δείτε να σας βάζει ρητορικά ερωτήματα όπως για παράδειγμα, «Τι θα έκανες αν αύριο έφευγα για Αμερική;». Και όντως μετά απο λίγο θα φύγει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας Σκορπιός είναι πάντα εκ φύσεως πολύ αινιγματικός. Γενικά όμως, οι Σκορπιοί έχουν την τάση να ζηλεύουν, συχνά μέχρι αηδίας. Κάποιοι απο αυτούς το κάνουν πολύ διακριτικά και με στυλ, άλλοι το εκφράζουν έντονα και με ξεσπάσματα! Όταν προσέξετε πως έχει σταματήσει να σας ζηλεύει (έστω διακριτικά), τότε να ξέρετε πως η σχέση σας έχει τελειώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης σύντροφος, θα σας χωρίσει λέγοντας σας πως βρήκε μια άλλη σύντροφο την οποία ερωτεύτηκε παράφορα. Μην τον πιστέψετε όμως, γιατί είναι απλά μια δικαιολογία με σκοπό να σας χωρίσει. Βέβαια, προς τιμή του που σας «έστειλε» με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, όμως ο απώτερος του σκοπός να ξέρετε πως ήταν το να καυχηθεί δείχνοντας σας πως δεν σας έχει και τόσο πολύ ανάγκη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένας Αιγόκερως δεν πρόκειται ποτέ, μα ποτέ να σας μιλήσει ευθέως. Θυμάσαι, ακόμη και όταν ήταν πολύ ερωτευμένος, πάντα αυτά που ήθελε τα ζητούσε με έμμεσο τρόπο. Έτσι και τώρα! Με έμμεσο τρόπο θα σας δώσει να καταλάβετε πως δεν πάει άλλο. Αλλάζοντας τη συμπεριφορά του, έτσι σας στέλνει με τον δικό του τρόπο το μήνυμα πως δεν ενδιαφέρετε πλέον. Αυτός είναι ο τρόπος του, τον θεωρεί πολύ λογικό και περιμένει απο εσάς να τον καταλάβετε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο αδιάφορος χαρακτήρας του Υδροχόου (ακόμη και όταν είναι 100% ερωτευμένος) μας βάζει εμπόδια στο να κατανοήσουμε έγκαιρα πως το τέλος είναι κοντά. Δεν θα σας χωρίσει αλλά θα συνεχίσει τη ζωή του, ενώ εσείς θα αγωνίζεστε να αναζωπυρώσετε τη σχέση σας που βλέπετε να καταρρέει. Θα αντιλαμβάνεστε την «αδιαφορία» του ως κάτι φυσιολογικό, αφού έτσι σας έχει μάθει μέχρι σήμερα. Υπάρχει όμως μια μικρή διαφορά απ' την προηγούμενη του αδιαφορία. Τώρα ασχολείται κυρίως με άλλες γυναίκες αντί με οτιδήποτε άλλο.

ΙΧΘΕΙΣ
Αλήθεια, πίστεψες ποτέ πως είχες σχέση με κάποιο Ιχθεί; Αγαπητή μου.. μάθε πως οι Ιχθείς δεν κάνουν σχέσεις. Μάλλον κάτι άλλο θα εννοούσε αλλά εσύ τον παρεξήγησες. Εκτός και αν είσαι η εκλεκτή της καρδιάς του, οπότε τότε (και μόνο τότε) θα αλλάξει τις συνήθειες του. Σε τέτοια περίπτωση όμως, δεν θα μιλάμε για μια απλή σχέση αλλά.. ολοταχώς για γάμο.

tromaktiko

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Mafia 2 Locations Of Wanted Posters

Wanted Poster # 1 – Lubomir Dekan Location: Kingston You will find this Wanted Poster on a wooden privacy fence in a dead-end alley adjacent to a large parking lot. Wanted Poster # 2 – Lubos Kresta Location: Kingston You will find this Wanted Poster on a wall in a narrow dead-end alley with an entry gate. It is to the right of a large dumpster. Wanted Poster # 3 – Lubor Cerny Location: Kingston You will find this Wanted Poster on a brick wall in a small nook in a parking lot. This small nook is adjacent to a large dumpster. Wanted Poster # 4 – Lukas Berka Location: Kingston You will find this Wanted Poster on a wooden fence behind a dumpster. This is across the street from the Pub Tara in an alley beside a Swift Cola billboard on a garage. Wanted Poster # 5 – Matous Jezek Location: Dipton You will find this Wanted Poster on the back of a building in a gated alley and near a large dumpster. Wanted Poster # 6 – Martin Zavrel Location: Dipton You will

Mafia 2 Playboy Magazines locations guide

Chapter 1 has 0 Playboy Magazines. Chapter 2 has 2 Playboy Magazines: Playmate 1 – You will find this magazine on the edge of Joe’s coffee table. Playmate 3 – You will find this magazine on top of a shelf inside the three-car garage adjacent to Mike’s main shop. Chapter 3 has 5 Playboy Magazines: Playmate 18 – You will find this magazine on the floor just outside of Derek Papalardo’s Office. You will spot this as you follow Steve down to the first floor to start your manual labor job. Playmate 4 – You will find this magazine behind the entry doorway of Maria Angello’s apartment. It is to the left of a small shelf. Playmate 5 – You will find this magazine on the windowsill closest to the doorway in the Industrial Specialist Office. This is just across the hallway from the Director’s Office where you get the key from. Playmate 40 – You will find this magazine on the edge of the security guard desk in the main hall on the first floor. Playmate 6 – You will find this magazine on

Εγγραφή αρχείου .mkv (HDrip-BRrip) σε DVD-DL(DVD-9)

Αν έχετε ένα αρχείο μορφής .mkv(HDrip και BRrip) και θέλετε να το γράψετε σε DVD των 8,5GB max(DVD-9), αντί σε απλό DVD των 4GB(DVD-5) κάνετε τα εξής: H μετατροπή αυτή συμφέρει για ταινίες HDrip και BRrip, δηλαδή αρχεία .mkv μεγαλύτερα των 4GB, αφού η αρχική ποιότητα δεν αλλοιώνετε τόσο όσο θα αλλοιωνόταν για μια μετατροπή σε DVD των 4GB. 1.Κατεβάστε και κάντε εγκατάσταση την τελευταία έκδοση του ConvertX to DVD. 2.Τρέξτε το πρόγραμμα και εισάγετε το αρχείο σας, είτε σέρνοντας το(drag & drop), είτε πατώντας το κουμπί που έχει επισημανθεί στην εικόνα(κίτρινη επισήμανση). 3. Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις - Κωδικοποίηση(βλέπε εικόνα). 4. Στο παράθυρο Κωδικοποίηση πηγαίνετε στο πλαίσιο Μέγεθος, επιλέγετε το DVD-9(βλέπε εικόνα) και πατάτε ΟΚ. 5. Σε αυτό το βήμα έχετε τελειώσει το set και το πρόγραμμα είναι έτοιμο για την μετατροπή του αρχείου. Σε περίπτωση όμως που θέλετε να κάνετε εγγραφή σε δισκάκι με το ConvertX, άμεσα μετά το πέρας της εργασίας τότε συνεχίστε στα επό