Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουάριος, 2012

The Future of the Menu: Say Hello to Ubuntu’s Upcoming Head-Up Display

Γιατί οι άνθρωποι διαφωνούν στο internet

Quantum Computing Blinds Information Intruders

As the hype for cloud computing rises ever higher, the issue of security is becoming a hot topic in the information exchange industry. The benefits of working in the cloud are immense, but many fear the risk posed by having their sensitive data accessible by the cyber-ether.

Stormtrooper με τατουάζ σε κυλικείο!

1337tattoos

Detected in Skyrim!

Skyrim Schmyrim

A Skyrim animation made by ThunderHumor.

Lock-Out (2012) MS One: Maximum Security

Skyrim Leveling Skills

For Block, one-handed/two-handed, spells, and archery. Buy a horse, set the level of gameplay to master, slice away, burn, or bash with a shield, Before the horse dies, rest for an hour to restore it's hp, rinse and repeat.  For sneaking , go to the High Hrothgar. Find the monk meditating/praying in the hall, hide in the shadows come up on him and sneak attack him. Wait for him to reset (He sits back down) and.. rinse and repeat. If you Attack him without killing him, repeatedly, He'll attack you and you'll permanently be made into a Popsicle by his non stop ice shout. (This can also be done to other quest specific NPC's, Mercer, etc.) For  

Skyrim - Ultimate Smithing Guide

Skyrim - Easy Xp Glitch

Skyrim Glitch - How to get any House For Free

Skyrim Best Infinite Xp Glitch - Oghma Infinium

 *Works After Patch*

Game Of Thrones Season 2: "Shadow" Tease

Mass Effect 3: Special Forces Trailer

CX.com: Σαν το Dropbox με 10GB!

Το Cx.com είναι μία cloud εφαρμογή συγχρονισμού δεδομένων, όπως το Dropbox , το SugarSync , το SpiderOak και άλλα πολλά. Το CX προσφέρει δωρεάν αποθηκευτικό χώρο 10GB , αυτόματο συγχρονισμό φακέλων του υπολογιστή μας, δυνατότητα πρόσβασης στα αρχεία από παντού, δυνατότητα να δίνουμε πρόσβαση σε άλλα άτομα κ.λ.π.

Things you need to know about ACTA

ACTA is the Anti-Counterfeiting Trade Agreement. A new intellectual property enforcement treaty being negotiated by the United States, the European Community, Switzerland, and Japan, with Australia, the Republic of Korea, New Zealand, Mexico, Jordan, Morocco, Singapore, the United Arab Emirates, and Canada recently announcing that they will join in as well.

Τροποποιείται η νομοθεσία για τα προσωπικά δεδομένα στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έδωσε στη δημοσιότητα τις προτάσεις της για την αναθεώρηση των κανόνων σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων . Οι προηγούμενες ρυθμίσεις τέθηκαν σε εφαρμογή το 1995 , όταν το Internet έκανε ακόμα τα πρώτα του βήματα.

Η ιστορία ενός αιώνα (1911-2011) σε δέκα λεπτά

Game of Thrones - The Wall Trailer

Portlandia - One more episode...

Σε μια προφανή αντίδραση για το Megaupload κλείνει και το Filesonic;

Oι συλλήψεις τεσσάρων στελεχών του megaupload.com την περασμένη εβδομάδα και το κλείσιμο του site φαίνεται πως έπιασαν τόπο. Διότι το πολύ δημοφιλές site FileSonic.com ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες ότι σταματά το file sharing. Στην αρχική του σελίδα το site αναφέρει ότι πλέον μόνο ο χρήστης που ανεβάζει κάποιο αρχείο θα μπορεί στο εξής να έχει πρόσβαση σε αυτό!

Max Payne 3: First Trailer

Hitman: Absolution - Run For Your Life Trailer

Dragon Age:Origins - Medieval Beauties

Μύθοι και Αλήθειες σχετικά με την ασφάλεια του υπολογιστή σας

Αν πιστεύετε ότι δεν έχετε τίποτα να κρύψετε, αν θεωρείτε ότι δεν κινδυνεύετε επειδή δεν κατεβάσατε το τελευταίο update ή ότι ο υπολογιστής σας είναι αργός απλά επειδή είναι παλιός, τότε πρέπει να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Σίγουρα θα έχετε ακούσει πολλές συμβουλές και μισές αλήθειες από άλλους. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα συνήθη σφάλματα. Κανείς δεν διαδίδει αυτές τις λάθος εντυπώσεις από κακή πρόθεση. Συχνά τα πραγματικά αίτια είναι η ημιμάθεια, οι υποθέσεις ή προφορική προπαγάνδα. Το «σπασμένο τηλέφωνο» επίσης, παίζει το ρόλο του στην παραποίηση των δεδομένων. Δεν θα ήταν κακό να γνωρίζουμε τα πραγματικά δεδομένα ώστε να μπορούμε να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο να γίνουμε οι ίδιοι θύματα κυβερνοεπιθέσεων.

Marriage Partners in Skyrim

Η αναζήτηση του κατάλληλου συντρόφου μπορεί να είναι πολύ δύσκολη υπόθεση ειδικά σε ένα κόσμο που μαστίζεται από εμφύλιο πόλεμο και επιθέσεις δράκων! Βρείτε εδώ μια λίστα με τους πιθανούς συντρόφους που μπορείτε να συναντήσετε μέσα στο παιχνίδι.

Captain America+Stormtrooper=?

Dune (1984)

Αρράκις, ο πλανήτης των ερήμων. Ένας κόσμος μυστηριώδης, άγονος, αφιλόξενος. Ο Αρράκις, γνωστός και ως Ντιουν είναι το μοναδικό μέρος σε ολόκληρο το γνωστό σύμπαν όπου υπάρχουν φυσικά αποθέματα του μπαχαρικού μελάνζ, της πολυτιμότερης ουσίας στην Αυτοκρατορία. Το μελάνζ παρατείνει τη ζωή, διευρύνει την ανθρώπινη συνείδηση κι επιτρέπει στους Πλοηγούς της Διαστημικής Συντεχνίας να αναδιπλώνουν το διάστημα, προσφέροντας έτσι στην ανθρωπότητα τη δυνατότητα να ταξιδεύει στα αστέρια.

Από το DOS στα Windows 7 σε 10 λεπτά

Πρόκειται για ένα βίντεο με τον τίτλο “Chain of Fools” που δείχνει την διαδικασία εγκατάστασης και αναβάθμισης από το MS-DOS, έως τα Windows 7 με όλες τις ενδιάμεσες εκδόσεις. Είναι ενδιαφέρον και ειδικά για τα Windows 1 και Windows 2 που είναι πολύ σπάνιες εκδόσεις.

Joan Chamorro presenta Andrea Motis

H  Andrea Motis μόλις 16 χρόνων ξεχωρίζει ανάμεσα στους σαξοφωνίστες της jazz. Μαζι με τη βοήθεια του Joan Chamorro ξεδιπλώνει και το ταλέντο της στο τραγούδι. Ο Joan Chamorro ανακάλυψε το ταλέντο της στο μουσικό σχολείο Sant Andreu’s Municipal School of Music.

Κυκλοφόρησε ο Mozilla Firefox 9

Κυκλοφόρησε ο νέος Firefox 9, που όπως η Mozilla ισχυρίζεται, έχει έως και 30% καλύτερη απόδοση στην εκτέλεση Javascript . Αυτή είναι και η σημαντικότερη αλλαγή, από την προηγούμενη έκδοση 8.

Τα 10 χειρότερα comebacks

1/ Robocop 3 Το πρώτο «Robocop» υπήρξε ταινία-σταθμός, γεμάτη ρομποτική εκδίκηση και πιστολίδι. Έξι χρόνια μετά, ο Fred Dekker διέλυσε τον μύθο που «έχτισε» ο Paul Verhoeven. Ο Robocop 3 εκτελεί, μεταξύ άλλων, χρέη babysitter, ενώ τα ειδικά εφέ και οι ερμηνείες δίνουν νέα διάσταση στον όρο «κατάντια»...

Προστατευτείτε από τους κινδύνους στα δημόσια Wi-Fi

Τα δημόσια σημεία ασύρματης πρόσβασης στο Διαδίκτυο είναι ευλογία όταν χρειάζεται κανείς την πρόσβαση, μπορεί όμως να αποδειχτούν κατάρα εάν δεν γνωρίζει τους κινδύνους που ελλοχεύουν σε αυτά: ξέρατε ότι μπορεί να μην συνδέεστε στο πραγματικό δίκτυο αλλά σε έναν σκοτεινό «σωσία» του ή ότι κάποιος μπορεί να υποκλέπτει την κίνηση και «να σας ακούει» τη στιγμή που εσείς αποδίδετε την καθυστέρηση στην πολυκοσμία;

Οι Anonymous κηρύσσουν τον πόλεμο στη Φινλανδία

Η συμμετοχή των φινλανδικών αρχών στο κυνήγι των "πειρατών" δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους Anonymous . Η διαβόητη ομάδα hackers αποφάσισε να κηρύξει τον πόλεμο στη Φινλανδία, αρχίζοντας από την υπηρεσία www.antipiracy.fi

Apollo 10 Earthrise Footage

Ενίσχυση σήματος WiFi

 

Η Lady Punisher γίνεται φίλη με Stormtroopers

H Riley και το marketing

Σουηδία: Θρησκεία έκαναν το file- sharing

Μία «Εκκλησία» που έχει ως δόγμα το δικαίωμα στην ελεύθερη ανταλλαγή αρχείων, αναγνωρίστηκε πρόσφατα από τη σουηδική κυβέρνηση ως «θρησκεία».

Aντιστέκονται στην κρίση τα ... βιντεοπαιχνίδια!

Ο πυρετός των βιντεοπαιχνιδιών δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητους και τους Ελληνες. Ειδικά το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στελέχη εταιρειών διανομής και αλυσίδων λιανικής, η κρίση οδηγεί τους Ελληνες στην κατ' οίκον διασκέδαση. Αυτό σημαίνει ότι οι πωλήσεις παιχνιδοµηχανών, αξεσουάρ αλλά και βιντεοπαιχνιδιών ανθούν, παρά την κρίση που έχει χτυπήσει τον κλάδο.

Το Game Of Thrones συναντά τα Muppet!

 

Αγαπητά Μαθηματικά

A Fact of life....

Όταν μεγαλώσω...

Walt Disney's SIN CITY' A Trailer Mash Up

Πατήρ Vader

Μια Διαφορετική Διαφήμιση του Red Bull

Starcraft art

 

Όταν τα κορίτσια ντύνονται Super ήρωες!

Το αποτέλεσμα είναι αυτό:  

Μετά την εγχείρηση...

Zombie Game Boy

Μαζέψτε τις μπαταρίες σας βγήκε παγανιά....

Σχέδια καρμπόν για εισβολή στη Συρία

Οι ΗΠΑ ξαναστήνουν το σκηνικό που προηγήθηκε της εισβολής στη Λιβύη   Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Επίκαιρα 5/1/2011 Με διαδικασίες βγαλμένες από το «εγχειρίδιο εισβολής» της Λιβύης κινούνται οι Ηνωμένες Πολιτείες εναντίον της Συρίας. Αυτή τη φορά όμως η στρατιωτική παρουσία της Ρωσίας αλλά και οι διαρκώς τεταμένες σχέσεις με την Τεχεράνη δημιουργούν μια ισορροπία τρόπου με απρόβλεπτες επιπτώσεις για την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και του Περσικού κόλπου.

Ουγγρικές ασυνταξίες

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΠΡΙΝ 31/11/2001 Οργή και απέχθεια προκάλεσε στα δυτικά μέσα ενημέρωσης η ψήφιση από την κυβέρνηση της Ουγγαρίας του εκτρωματικού νέου συντάγματος το οποίο καταπατά στοιχειώδεις δημοκρατικές ελευθερίες. «Η δημοκρατία πολιορκείται» έγραφε στα κείμενά της η αμερικανική εφημερίδα Νιου Γιορκ Τάιμς ενώ για «δημοκρατικό έλλειμμα» έκανε λόγο το γερμανικό Σπίγκελ.  Οι ναυαρχίδες των δυτικών μέσων ενημέρωσης θυμήθηκαν αίφνης ότι η κυβέρνηση του κόμματος Φιντέζς, η οποία προέκυψε μέσα από τα ερείπια που άφησε στον κοινωνικό ιστό της χώρας το πέρασμα του ΔΝΤ, δεν αποτελούσε απλώς ένα δεξιό κόμμα αλλά ένα ακροδεξιό τερατούργημα. Πάλαι ποτέ συνεργάτες των νεοφασιστικών ταγμάτων θανάτου της οργάνωσης Γιόμπικ, που καίει ζωντανούς τσιγγάνους και άλλες μειονότητες, τα μέλη της κυβέρνησης χρησιμοποίησαν την πλειοψηφία των δυο τρίτων που διατηρούν στο κοινοβούλιο για να χτυπήσουν τον πυρήνα της Δημοκρατίας. Το πρόβλημα για άλλη μια φορά ήταν ότι η μεγαλύτερη α

Goldman Sachs: Όλοι οι άνθρωποι της κυρίας

Η παρουσιάστρια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του BBC κοιτούσε αποσβολωμένη τον καλεσμένο της. Ο Αλέσιο Ραστάνι, ένας καλοντυμένος χρηματιστής με σημαντικό όνομα στην «πιάτσα» της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής αγοράς, είχε μόλις εξαπολύσει μια βόμβα μεγατόνων: «Νομίζετε ότι ο κόσμος μας ελέγχεται από κυβερνήσεις;» αναρωτήθηκε ο Ραστάνι, για να δώσει αμέσως τη δική του απάντηση στο ρητορικό ερώτημα: «Ο κόσμος ελέγχεται από την Goldman Sachs». Η φράση του έκανε σε δευτερόλεπτα το γύρο του Διαδικτύου μέσα από το twitter και το facebook, ενώ σε ελάχιστα 24ωρα είχε γίνει ακόμη και τραγούδι στο YouTube.

SOS Πεντάγωνο καλεί Βρυξέλλες

Οι στρατιώτες στο Φορτ Μπλις, τη δεύτερη μεγαλύτερη στρατιωτική βάση σε  αμερικανικό έδαφος, είναι συνηθισμένοι σε επισκέψεις επισήμων. Πρόεδροι, υπουργοί και γερουσιαστές περνούν συχνά από κει για να εμψυχώσουν το στράτευμα και να φωτογραφηθούν με τις οικογένειες των στρατιωτών. Αυτό που κανένας δεν περίμενε, όμως, ήταν ότι την προηγούμενη εβδομάδα θα επισκεπτόταν τη βάση και ο Μπεν Μπερνάνκι, ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ. Και, σίγουρα, οι συγκεντρωμένοι δεν πίστευαν στ’ αφτιά τους όταν άκουγαν από τα χείλη του «τραπεζίτη των τραπεζιτών» ότι «η Ευρώπη αποτελεί σημαντικό κίνδυνο» για την αμερικανική οικονομία.

WikiLeaks: Νέα δικαστική εντολή διατάζει «άνοιγμα» λογαριασμών του Twitter

Σύμφωνα με νέα δικαστική απόφαση, το Twitter είναι υποχρεωμένο να «ανοίξει» λογαριασμούς που σχετίζονταν με υποστηρικτές του WikiLeaks. Αν και η εντολή είχε δοθεί από τον Νοέμβριο του 2011, οι δικηγόροι του Twitter έδιναν μάχη για να διατηρήσουν τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών τους.

Ντάνι Ρόντρικ: Η έξοδος από το ευρώ μπορεί να οδηγήσει σε ταχεία ανάπτυξη

Συνέντευξη στον Αρη Χατζηστεφάνου και την Κατερίνα Κιτίδη Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Επίκαιρα 7/12/2011 Δύσκολα μπορείς να χαρακτηρίσεις τον Ντάνι Ρόντρικ «προοδευτικό» ή «μη ορθόδοξο οικονομολόγο». Ο όρος mainstream φαίνεται να του ταιριάζει καλύτερα. Όταν λοιπόν ο διάσημος καθηγητής του Χάρβαρντ αποφασίζει να τα βάλει με το νεοφιλελεύθερο δόγμα της Ουάσινγκτον ή να αναφερθεί στα πλεονεκτήματα της εξόδου της Ελλάδας από το Ευρώ η παγκόσμια ακαδημαϊκή κοινότητα τον παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα. Προσωπικός φίλος του Νίκου Παπανδρέου και γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας ο Ρόντρικ φαίνεται ότι θα ενοχλήσει με τις απόψεις του την κυρίαρχη άποψη για την έξοδο από την ελληνική κρίση.

Mod και κολλήματα απο το Skyrim

(To Mod φτιάχτηκε απο τον qptain Nemo of SkyrimNexus.com , το Video απο τον χρήστη του YouTube zhitgeist)

Πως να κάνεις τον άλλο να νιώσει ανήμπορος

Του Μανωλη Ανδριωτακη Διαβάζω πολύ και τα διαβάζω όλα. Επίσης ακούω πολύ και τα ακούω όλα. Μ’ ενδιαφέρουν οι απόψεις των συνανθρώπων μου και συνήθως είμαι πολύ προσεκτικός όταν κάποιος μου μιλάει, είτε γραπτώς είτε προφορικώς. Όταν όμως βλέπω να επαναλαμβάνονται κάποια λόγια ατέρμονα χωρίς να γίνεται καμία πρόοδος στη σκέψη ή χωρίς να γίνεται κάποια απτή και πραγματική εξέλιξη στο επίπεδο της πράξης, αρχίζω και δυσανασχετώ. Ομοίως αρχίζω να δυσανασχετώ όταν με αντιμετωπίζουν μόνιμα ως θύμα πλάνης που έχει ελάχιστες επιλογές. Σ’ αυτή την ψυχική κατάσταση βρίσκομαι όταν διαβάζω αναλύσεις αρκετών προοδευτικών ανθρώπων στην χώρα. Οι πιο συνηθισμένες πρακτικές για να αναλώνουμε τα ίδια και τα ίδια χωρίς να προτείνουμε τίποτα και να εντείνουμε την αίσθηση της συλλογικής κι ατομικής ανημπόριας και της απελπισίας, είναι:

Αλχημεία και Αλχημιστές

Τα Μυστήρια... σκεπτόμαστε γενικά γι' αυτά σε σχέση με τα αρχαία τελετουργικά μύησης της Ελλάδας και της Ρώμης, τα Ελευσίνια Μυστήρια, τα Ορφικά, τα Φρυγικά, τα Μιθραϊκά και επιπλέον τα Αιγυπτιακά, τα Θιβετιανά και άλλα. Ωστόσο, ο όρος θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί και για τα συγγράματα και τα διαγράμματα της αλχημείας. Αυτά έχουν αναφερθεί ως «σκοτεινά ιδιώματα». Το Rosarium philosophorum που εκδόθηκε στη Φρανκφούρτη το 1550 δήλωνε: «όποτε έχουμε μιλήσει ανοικτά, δεν έχουμε πει στην πραγματικότητα τίποτα. Αλλά όπου έχουμε γράψει κάτι σε κωδική γλώσσα και με εικόνες, έχουμε κρύψει μέσα σ' αυτό την αλήθεια» (εκδόσεις Weinheim, 1990).

Γερμανία: μισθοί κάτω από... 400 ευρώ!

 Του Γιώργου Δελαστίκ Υπάρχει και η άλλη όψη του γερμανικού «οικονομικού θαύματος» της τελευταίας δεκαετίας. Υπάρχουν δηλαδή αυτοί που πλήρωσαν και πληρώνουν το κόστος της «βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας» της γερμανικής οικονομίας. Η αποκάλυψη προκαλεί σοκ σε όποιον αγνοεί την ωμή, σκληρή πραγματικότητα του γερμανικού κόσμου της εργασίας: επτά (!) εκατομμύρια Γερμανοί εργαζόμενοι δουλεύουν επισήμως με μηνιαίες αποδοχές κάτω των... 400 (!!!) ευρώ και μάλιστα χωρίς η απασχόληση αυτή να τους δίνει έστω πρόσβαση στο δημόσιο σύστημα υγείας ή να τους επιτρέπει να λάβουν οποιουδήποτε εξευτελιστικού ύψους σύνταξη όταν γεράσουν!  

Εκλογές θα γίνουν...

Επίσημη αναγνώριση έως το τέλος Ιανουαρίου για το ελληνικό κόμμα των Πειρατών

Ένα βήμα πριν από την επίσημη αναγνώρισή του είναι το «Κόμμα Πειρατών Ελλάδας» και τα μέλη του φιλοδοξούν, σπάζοντας τον «ξεπερασμένο άξονα αριστερά-κέντρο-δεξιά», να αποτελέσουν «το νέο λειτουργικό σύστημα της κοινωνίας», εξασφαλίζοντας «σε κάθε πρόσωπο τη δυνατότητα να εκφράζεται ελεύθερα, να συμμετέχει ψηφιακά, να ζει με αξιοπρέπεια και να αποφασίζει για το κοινό μας μέλλον».