Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μάρτιος, 2012

Jessica Nigri Becomes Dovahkiin

Game of Thrones Family Crest Line-Up

 

Υπολογιστής απο LEGO

Ο υπολογιστής χρησιμοποιείται κυρίως για email. Όλο το σύστημα είναι φτιαγμένο ώστε να δίνει την αίσθηση οτι μικρά ανθρωπάκια το κάνουν να λειτουργεί.

Star Wars Pin-Up Propaganda

The Evolution of Microsoft Windows

6 Λόγοι Για Να Πάτε Στη Δουλειά Με Πολική Αρκούδα

Best TV Shows Intros

1) Firefly

10 Trailer απο κλασικά Sci-Fi

1) The Empire Strikes Back (1980 – George Lucas)

Twitter in 1991

Εγραφή CD-DVD με το BurnAware

EVE Fanfest Cinematic Trailer 2012

Total Recall 2012 Teaser Trailer

Nerdy And I Know It

100T Non-Destructive Magnetic Field Achieved

HIMYM I Am Legend Poster

Dancing with the Battlestars

Snow White and the Huntsman Trailer

Are You A Statistic?

Quantum Conundrum

Battlefield 3: Operation Red Alert

Top 100 Video Game Weapons Trailer

FT: Η τρόικα αυτοσχεδιάζει, οι τεχνοκράτες είναι ξεπερασμένοι

Έντονη κριτική στην τάση που παρατηρείται στην Ευρώπη υπέρ των κυβερνήσεων τεχνοκρατών ασκεί ο Thomas Fricke σε άρθρο γνώμης στην Financial Times Deutschland . Με τίτλο « Η αυτοδίδακτη τρόικα », ο γερμανός δημοσιόγραφος  και αμφισβητεί ευθέως την αποτελεσματικότητα των πολιτικών που αυτοί εφαρμόζουν.

Ανακοινώθηκε η Nvidia GeForce GTX 680

Ένα νέο επεισόδιο προστέθηκε αυτή τη βδομάδα στον αέναο πόλεμο ανάμεσα στην Nvidia και την AMD για τον τίτλο της καλύτερης κάρτας γραφικών. Η Nvidia έκανε τα αποκαλυπτήρια της GeForce GTX 680 , ρίχνοντας το γάντι στην AMD και τη Radeon HD 7970 .

Η Commodore AMIGA επιστρέφει ως πανίσχυρο mini PC!

Μετά την αναβίωση του θρυλικού  Commodore 64 , η εταιρία στρέφει την προσοχή της σε άλλους ιστορικούς υπολογιστές, καθώς ανακοίνωσε τα νέα Commodore Amiga mini PC, C64X Supreme, VIC mini και VIC-Slim keyboard computer, όλα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις της σημερινής εποχής.

Making Of Game Of Thrones: Season 2 - Weapons

Συνένωση αρχείων PDF σε ένα αρχείο

Πολλές φορές χρειάζεται να φτιάξουμε ένα ενιαίο αρχείο PDF που αποτελείται από μικρότερα αρχεία PDF. Για τον σκοπό αυτό πρέπει να προχωρήσουμε σε συνένεωση των αρχείων αυτών. Το Ultra PDF Merger είναι μία δωρεάν εφαρμογή που κάνει ακριβώς αυτό. Επιλέγουμε τα αρχεία που θέλουμε να συνενώσουμε, ορίζουμε την σειρά που θέλουμε και κάνουμε Merge Files. Το πρόγραμμα έρχεται σε συμπιεσμένο αρχείο rar και θέλει αποσυμπίεση. Δεν χρειάζεται εγκατάσταση, ενώ χρειάζεται το Microsoft .NET Framework 4.0 για να δουλέψει. Ο προγραμματιστής του μάλιστα, ονομάζεται Μιχάλης Νικολαϊδης και είναι Έλληνας. Πηγή

Χρησιμοποιείστε γραμματοσειρές χωρίς να τις εγκαταστήσετε!

Όσο πιο πολλές γραμματοσειρές υπάρχουν εγκατεστημένες σε ένα σύστημα, τόσο περισσότερο αυτό αργεί να ξεκινήσει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που πολλοί είναι διστακτικοί στην εγκατάσταση νέων γραμματοσειρών.

Google Chrome με υποστήριξη πολλαπλών χρηστών

O Chrome πλέον υποστηρίζει σύνδεση χρήστη και επιτρέπει τον συγχρονισμό των δεδομένων με τον λογαριασμό αυτού του χρήστη.

Συντήρηση υπολογιστή με το δωρεάν Toolwiz Care

Αυτή η νέα εφαρμογή, έχει πολλές λειτουργίες ενσωματωμένες σε ένα πολύ φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον.

Μετατροπή video σε DVD, δωρεάν

Στον χώρο της μετατροπής αρχείων βίντεο σε φορμάτ κατάλληλο για εγγραφή σε DVD, εδώ και αρκετά χρόνια το ConvertXToDVD είναι μία από τις καλύτερες λύσεις, αλλά κοστίζει περίπου 50 δολάρια. Μία άλλη λύση είναι το Free Video to DVD Converter που προσφέρει αρκετές λειτουργίες και είναι δωρεάν.

Δωρεάν εκπαιδευτικό λογισμικό ανοιχτού κώδικα

Το Gcompris είναι μία σουϊτα εκπαιδευτικού λογισμικού με ένα μεγάλο πλήθος δραστηριοτήτων για παιδιά ηλικίας από 2 έως 10 ετών. Έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα ενώ δεν θυσιάζει και τον χαρακτήρα του παιχνιδιού.

OpenOffice για παιδιά

Τα παιδιά αρχίζουν να χρησιμοποιούν τους υπολογιστές σε αρκετά μικρή ηλικία, πλέον. Οι σουϊτες γραφείου αναφέρονται κυρίως σε ενήλικες και περιλαμβάνουν σύνθετες εργασίες.  Το κενό αυτό έρχεται να καλύψει το OpenOffice4Kids, μία έκδοση του OpenOffice ειδικά για παιδιά.

Κρατήστε τα δεδομένα σας ασφαλή με το Create Synchronicity

Το Create Synchronicity είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που μας επιτρέπει να ορίσουμε έναν φάκελο του υπολογιστή μας και ένα σημείο για backup, και αναλαμβάνει αυτόματα τον συγχρονισμό των δεδομένων ανάμεσα στους δύο φακέλους.

“What is Love” On Eight Floppy Drives

Prometheus – Official Full Length Trailer

Microsoft’s New Experimental High Performance Touch Surface

Unity Technology Overview

Game of Thrones Season 2: "Price For Our Sins" Trailer

Πρόγραμμα παρακολούθησης διακίνησης υλικού στο διαδίκτυο στις ΗΠΑ

Ένα νέο πρόγραμμα ενάντια στην «παραβίαση των πνευματικών δικαιωμάτων» αναμένεται να ξεκινήσει το επόμενο διάστημα η Ένωση Δισκογραφικών Εταιριών της Αμερικής (RIAA) σε συνεργασία με πάροχους στο διαδίκτυο (ISP).

Assassinating a Dragon

GUILTY CONSCIENCE (Eminem & Dr. Dre StarCraft 2 Parody)

The Evolution of the Moon: From 4.5 Billion Years Ago to Today

Borderlands 2 Launch Date Trailer

Airdroid Συνδέστε το κινητό σας με Linux.

Τα τηλέφωνα με Android είναι πλέον πολύ διαδεδομένα. η σύνδεση τους σε υπολογιστή με Linux δυστυχώς δεν είναι πάντα τόσο εύκολη. Η εφαρμογή airdroid σας επιτρέπει να συνδέσετε το κινητό σας μέσω Wi Fi και έναν web browser.

Linux Tails

Αν σας απασχολεί η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων όσο σερφάρετε στο internet ή η κρυπτογράφηση των στοιχείων σας τότε η Tails είναι η διανομή για σας.

Alcatraz και Flashbacks...

Έχετε κουραστεί από τα flashback του Alcatraz; Αν σκεφτούμε οτι πίσω απο το Alcatraz του καναλιού FOX  βρίσκεται ο J.J. Abrams είναι απόλυτα λογική η ύπαρξη των flashback. Στο LOST ο J.J. Abrams τα χρησιμοποίησε με μεγάλη επιτυχία και η αλήθεια είναι οτι οι ιστορίες στο Alcatraz του 1960 είναι αρκετά προσεγμένες.

Mass Effect 3 Multiplayer Strategy Combat Classes Trailer [HD]

Total War : Shogun 2 - Fall of the Samurai : Official Reveal Featurette

Diablo 3 & Walking Dead Game Launch Info - IGN Daily Fix 03.15.12

Dark Shadows - Official Trailer (HD)

Ο Joss Whedon δηλώνει οτι ελπίζει ακόμα για το Firefly!

Σχεδόν 10 χρόνια έχουν περάσει απο τη σύντομη προβολή της σειράς του Joss Whedon Firefly . Μια σειρά που απο πολλούς θεωρείται πλέον cult.  Ο Joss Whedon δηλώνει την επιθυμία του να επιστρέψει στο σύμπαν του Firefly . Αν και πλέον έχει αρκετά μεγαλύτερα project όπως το The Avengers το Firefly όπως λέει ο ίδιος κατέχει μια ξεχωριστή θέση στη καρδία του και αν του δοθεί η ευκαιρία θα έφτιαχνε μια ταινία ή μερικές σεζόν ακόμα.

The Day we Stopped Dreaming About Tomorrow

The Adventures Of Space Girl Episode 01

Καμπάνια για τα Spoiler...

Ηθοποιοί απο γνωστές σειρές ενώνονται για καλό σκοπό. Θέλουν να μας σταματήσουν απο το να χαλάμε τις σειρές τους! Τα spoiler κυκλοφορούν παντού και χαλάνε την απόλαυση των σειρών! Έχουν βγει εκτός ελέγχου και πρέπει να τα σταματήσουμε. Στο CollegeHumor έφτιαξαν ένα video. Δείτε καθώς πρωταγωνιστές απο τις σειρές True Blood, The Walking Dead, Heroes, Dexter, The Wire και Battlestar Galactica δίνουν συμβουλές για τα spoiler.

Χωρίς PvP το Diablo 3;

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση από τη Blizzard, οι πολλές καθυστερήσεις για το λανσάρισμα του Diablo 3 οφείλονται στο ότι δεν είναι ακόμα πλήρως ικανοποιημένοι με το σύστημα του PvP. Επειδή αυτό είναι άδικο για εκείνους που θέλουν να δουν το solo/coop content (το οποίο είναι έτοιμο), αποφασίστηκε έτσι το παιχνίδι να κυκλοφορήσει χωρίς PvP , το οποίο θα ενσωματωθεί αργότερα με την προσθήκη ενός update.

Piratebox!

Ταραχές έχει φέρει η διάδοση του Pirate Box , ενός κουτιού που ουσιαστικά επιτρέπει το filesharing μέσω ασύρματου δικτύου. Ουσιαστικά δημιουργείται ένα σύστημα διαμοιρασμού αρχείων που είναι ασύρματο και ανώνυμο, χρησιμοποιώντας ένα πολύ φτηνό μηχάνημα.

SimCity Trailer

Μount image με το Daemon Tools

Αν έχετε αρκετό χώρο στο σκληρό σας δίσκο και θέλετε να κρατήσετε το Image τοτε το DAEMON Tools είναι το πρόγραμμα που χρειάζεστε. Με αυτό το τρόπο μπορείτε δοκιμάσετε τα images πριν τα γράψετε με κάποιο πρόγραμμα όπως το Nero.

Fixing CRC Archive Errors

Cyclic Redundancy Check ή CRC error. Αιτίες: Η εμφάνιση αυτού του μηνύματος λάθους μπορεί να οφείλεται σε μια απο τις παρακάτω αιτίες. 1. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς το αρχείο αλλοιώθηκε. 2. Το αρχείο δεν στάλθηκε σωστά. 3. Η συσκευή απο την οποία προσπαθείτε να ανοίξετε το αρχείο έχει πρόβλημα. 4. Τι ίδιο το αρχείο είναι αλλοιωμένο ή το πρόγραμμα που προσπαθεί να ανοίξει το αρχείο έχει κάποιο πρόβλημα.

Prometheus νεο teaser

12 March - World Day Against Cyber Censorship

How to Hijack a Mech in Mass Effect 3 - IGN Strategize

Game Of Thrones Season 2 Trailer "The More You Love"

Lego Space Shuttle

Metro 2033 Weapons Guide

Find out all about the weapons at your disposal in this excellent FPS survival horror. This is our Metro 2033 Weaponry Guide. Tooled Up You’ll be facing down some seriously unfriendly mutants, not to mention militant humans, in Metro 2033 and so you need some decent hardware. In this weapon guide we take a look at the various guns, explosives and knives you can get your hands on and how best to use them to create maximum carnage. There are some unusual guns on offer in this post-apocalyptic hellhole but you’ll be glad you’ve got one, no matter how makeshift, when a howling monster comes lumbering after you. Join us as we explore the weaponry of Metro 2033. You have five weapon slots in Metro 2033 and you can scroll through them using the mouse wheel or use the 1 – 5 number keys to quickly select a weapon. Pre-apocalypse high grade ammunition is also currency in Metro 2033 so you’ll mostly want to trade it in for homemade ammo and other goodies.

Medal Of Honor Warfighter Trailer

Η EA ανακοίνωσε οτι το  Medal of Honor: Warfighter θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου.

Useful Shortcut Keys In Ubuntu

General keyboard shortcuts Ctrl + A = Select all Ctrl + C = Copy the highlighted content to clipboard Ctrl + V = Paste the clipboard content Ctrl + N = New (Create a new document, not in terminal) Ctrl + O = Open a document Ctrl + S = Save the current document Ctrl + P = Print the current document Ctrl + W = Close the close document Ctrl + Q = Quit the current application

Hidden Windows easter egg in Firefly

Skyrim T-Shirt

The Big Bang Theory Comic Con 2011

6 Video απο το πάνελ με τους ηθοποιούς:

ParaNorman Teaser Trailer Official 2012 [HD]

Oil Rush Trailer (HD)

Deep Black Pre-launch Trailer

Beautiful Views of Planet Earth

Πιο αργή, κατά 30% η σύνδεση Wi-Fi στο σπίτι

Η βρετανική εταιρεία Epitiro η οποία παρέχει υπηρεσίες ανάλυσης ποιότητας επικοινωνιών μελέτησε τα αποτελέσματα μετρήσεων από 14.000 χρήστες σε τέσσερις χώρες για να τεκμηριώσει κάτι που όλοι οι χρήστες της χρήσης Wi-Fi στο σπίτι γνωρίζουν καλά: ορισμένα πράγματα είναι καλύτερα να τα κάνεις καλωδιωμένος, στα συνήθη όμως, η ελευθερία που παρέχει το Wi-Fi είναι ανεκτίμητη.

Οκτώ κανόνες προστασίας των δεδομένων σας

Μια σειρά κινδύνων μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια δεδομένων. Οι κίνδυνοι αυτοί μπορούν να ελαχιστοποιηθούν, εφόσον ακολουθούνται ορισμένοι απλοί κανόνες.

EaseUS Todo Backup 4.0

Το EaseUS Todo Backup 4.0 είναι ένα δωρεάν και πολύ δυνατό πρόγραμμα λήψης αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων ή των δίσκων του υπολογιστή μας. Μάλιστα, στη νέα του έκδοση έρχεται με ένα πολύ όμορφο και φρέσκο αισθητικά περιβάλλον.

Skyrim Mod Ever Macho Dragons

EVE Online’s Practically Perfect Character Creator

Αν και το παιχνίδι διαδραματίζεται κυρίως στο διάστημα και συνεπώς δεν βλέπει ο παίκτης καθόλου το χαρακτήρα του οι δημιουργοί του παιχνιδιού προσφέρουν ενα πολυ καλό Character Creator..

Ρητά για γυναίκες...

Όταν κάποιος σου κλέβει τη γυναίκα, δεν υπάρχει καλύτερη εκδίκηση από το να τον αφήσεις να την κρατήσει», Sacha Guitry

LEGO Starcraft 2 Hyperion Battlecruiser

 Φτιαγμένο απο 15000 κομμάτια απο τον Sven Jungo

Πώς θα απαλλαγείτε από τα ψευδο-antivirus

Η γερμανική εταιρεία ανάπτυξης antivirus GData επισημαίνει τον κίνδυνο από τα ψευδο-antivirus και μας αποκαλύπτει βήμα προς βήμα πως επιτυγχάνεται η μόλυνση του συστήματός μας. Παράλληλα, προσφέρει ένα δωρεάν εργαλείο εντοπισμού και αφαίρεσης του κακόβουλου λογισμικού System Tool που θριαμβεύει τον τελευταίο καιρό στο Διαδίκτυο.