Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουάριος, 2012

Κατάληψη της ΕΕ από το τραπεζικό λόμπι

Έρευνα του Corporate Europe Observatory ρίχνει φως στο δίκτυο δια­πλοκής που στήθηκε τα τελευταία χρόνια στις Βρυξέλλες.   Eδώ και μερικούς μήνες μια νέα άτυπη οδηγία φαίνεται πως κατατρύχει  τους εικονολήπτες και τους υπεύθυνους δημοσίων σχέσεων της ΕΕ: Ό,τι κι αν κάνετε, μην δείχνετε τη Μέρκελ και τον Σαρκοζί να συνομιλούν με τους εκπροσώπους του τραπεζικού λόμπι. Από τον Ιούλιο του 2011, όταν ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις για το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, οι εικόνες από τα παραλειπόμενα των ευρωπαϊκών Συνόδων δίνονται πλέον με το σταγονόμετρο και σχεδόν ποτέ δεν παρουσιάζουν το βρόμικο –αλλά κοινό– μυστικό της ΕΕ: Ότι τα λόμπι των τραπεζών και του ευρύτερου χρηματοπιστωτικού τομέα συμμετέχουν πλέον στις συνομιλίες των θεσμικών οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επιβάλλοντας τις θέσεις τους στους εκλεγμένους αντιπροσώπους των λαών της Ευρώπης.

Διαβάστε την ACTA και τους «10 Μύθους για την ACTA», κατά την Κομισιόν

Στο δικτυακό τόπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η Επιτροπή δημοσιεύει κάποιες διευκρινίσεις σχετικά με την ομολογουμένως αμφιλεγόμενη συνθήκη και αποκαλεί μύθους όλα όσα προκαλούν τις αντιδράσεις σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα.

Τι κάνει ένα antivirus και πώς πρέπει να το ρυθμίσετε;

Με τη βοήθεια των λεγόμενων υπογραφών ή ορισμών ιών, οι εφαρμογές ανίχνευσης ιών είναι σε θέση να αναγνωρίσουν κακόβουλο λογισμικό συγκρίνοντάς το με γνωστά πρότυπα. Επίσης γίνεται διάκριση μεταξύ κατ' απαίτηση ("on demand") ελέγχων για ιούς και αναγνώρισης σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της πρόσβασης στο αρχείο ("on access").

Diablo III Blizzard Says You Will Die!

Cosplay απο το Claymore!

Τούρτα Ghostbusters

Ρομποτικό χέρι απο LEGO

Blade Runner Η LEGO Έκδοση

Minas Tirith Απο σπίρτα!

Το έφτιαξε ο Patrick Acton με μόνο 420.000 σπίρτα!

Microsoft: Η Google παρακάμπτει τις ρυθμίσεις ασφαλείας του Internet Explorer

Πριν από λίγες ημέρες, ένας φοιτητής από το πανεπιστήμιο του Stanford αποκάλυψε ότι οι υπηρεσίες της Google έχουν τρόπο να παρακάπτουν την ασφάλεια του Safari browser και να εγκαθιστούν cookies , ακόμα κι αν δε θέλει ο χρήστης. Όπως φαίνεται, ο Safari δεν είναι το μόνο "θύμα".

Lego Hadron Collider

Mass Effect 3: 40 First Minutes of Gameplay

Release Date: March 6

SKYRIM: To Lydia with Love

PROMETHEUS Trailer HD

CPR: How NOT to do it

Click image for larger view

Abraham Lincoln Vampire Hunter Movie Trailer

Evolution of the Cylon

When my computer freezes…

Click the Image! [Via MUO ]

Far Cry 3 Stranded Trailer [HD]

Πείτε οχι Στην ACTA

Η ACTA δεν είναι νόμος του Ελληνικού κράτους ακόμα. Ποίες κινήσεις πρέπει να γίνουν για να γίνει νόμος του Ελληνικού κράτους; Δεδομένου ότι η Ελλάδα μετέχει στην Ευρωπαϊκή Ένωση η ACTA θα πρέπει να εγκριθεί από το Ευρωκοινοβούλιο. Το Ευρωκοινοβούλιο με την σειρά του θα επικυρώσει ή όχι την συνθήκη αυτό δεν γίνεται έτσι άπλα καθώς η Συνθήκη ACTA πρέπει να περάσει από 5 επιτροπές.

Οι «Anonymous» πίσω από τις μάσκες: Ποιοι είναι και σε τι αποσκοπούν;

Η επίθεση των «Anonymous» στην ιστοσελίδα του υπ. Δικαιοσύνης τα ξημερώματα της Παρασκευής έχει εγείρει για ακόμα μία φορά ερωτήματα σχετικά με την ταυτότητα του εν λόγω διαδικτυακού κινήματος και τους σκοπούς της δράσης του διεθνώς. Ποιο είναι το προφίλ των μελών του και ποιοι οι στόχοι των αλλεπάλληλων επιθέσεών του σε ιστοσελίδες κυβερνήσεων, επίσημων φορέων, μεγάλων επιχειρήσεων και δημοφιλών προσώπων;                                                                              

Ανοίξτε αρχεία docx χωρίς Office 2007

Η εταιρία SoftMaker έφτιαξε δύο δωρεάν εφαρμογές για την ανάγνωση αρχείων DOCX και XLSX για Word 2007 και Excel 2007 αντίστοιχα. Πρόκειται για το TextMaker Viewer 2010 και το PlanMaker Viewer 2010.

How to sync Firefox settings between computers

Set up Firefox Sync on your main computer 1. At the top of the Firefox window, click on the Firefox button ( Tools menu in Windows XP) and then click Options In the Options window, click on the Sync tab. 2. Click Set Up Firefox Sync .

Imperial Breakfast T-Shirt

Hotpoint Washer Tears Itself Apart

Anti - piracy video

Και έτσι θα μας πείσουν σίγουρα οτι η πειρατεία κάνει κακό και χρειαζόμαστε το ACTA!

Luke Forgives His Father

[Source: Ingrid Aspöck | Via Blastr ]

Stormy Africa and the Milky Way

How Bioshock Should Have Ended

Κανένας άστεγος: Κτίρια υπάρχουν!

Οι Anonymoys Hackers «χτύπησαν» την ιστοσελίδα του υπ. Δικαιοσύνης

Οι Anonymoys Hackers «χτύπησαν» την ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, η οποία βρίσκεται εκτός λειτουργίας από τα ξημερώματα της Παρασκευής. Σε μήνυμα που ανάρτησαν προειδοποιούν ότι θα παραβιάσουν και άλλες ιστοσελίδες υπουργείων, αλλά και ελληνικών μέσων ενημέρωσης και ζητούν να φύγει η Ελλάδα από την Συμφωνία ACTA (Διεθνής Εμπορική Συμφωνία για την Καταπολέμηση της Παραποίησης/Απομίμησης ACTA - Anti-Coutnerfeiting Trade Agreement).